Pressemeldinger - mer

description

10.06.2014 - Stavfavoritt Lavillenie opp på 6-metersmerket på Bislett

Stavsprang er noe av det mest spektakulære friidrett har å by på. Ingen gjør dette bedre enn franskmannen Renaud Lavillenie som nettopp tok verdensrekorden til Sergey Bubka.

Listen ble liggende igjen 6.16 meter over bakken. Mer

description

10.06.2014 - Gir råd til kommende generasjoner

Sprintlegende Carl Lewis har lagt bort sine 9 olympiske gull og et drøss av andre mesterskapsmedaljer. Nå konsentrerer han seg om å gi råd til kommende generasjoner i kampen for å få hundredelene på sin side.

Mer

description

10.06.2014 - Jakter gode tider

- EM har jeg vunnet. Jeg legger ikke skjul på at det hadde vært hyggelig å komme ned på de virkelig gode tidene i år. Henrik Ingebrigtsen er skikkelig offensiv før Drømmemila på Bislett onsdag.

Men er avgjort også lysten på mer metall i mesterskapet i Sveits. Mer

description

10.06.2014 - Spydkast på You tube

Spydkast lærte han på Yoy Tube. Det holdt til 83 meter. Så fikk han trener. Nå topper han verdensstatistikken med 89,21. Egypteren Ihab Abdelrahman er en av de store profilene i en av de aller mest spennede øvelsene på Bislett onsdag.

Spyd for menn med Andreas Thorkildsen er alltid noe som skaper stemning. Mer

description

10.06.2014 - Forandring fryder

En av friidrettens aller største stjerner, OL- og verdensmester i tikamp Ashton Eaton, mener suksess oppnås ved å forandre deg hele tiden og være tilpasningsdyktig.

Mer

description

09.06.2014 - Drømmemilen - får vi se mer historie på Bislett?

Det kanskje mest kjente friidrettsløpet i verden, Drømmemilen på Bislett, er nok en gang høydepunktet på en innholdsrik kveld under ExxonMobil Bislett Games 11.

juni. Mer

description

06.06.2014 - Verdensrekordholder Renaud Lavillenie kjenner Bislett godt

Når den nye verdensrekordholderen i stav og regjerende olympisk mester, Renaud Lavillenie fra Frankrike, entrer banen på Bislett 11. juni, er det for å prøve å ta sin tredje seier i stav under ExxonMobil Bislett Games.

Han vant de to tidligere gangene han deltok i et Diamond League-stevne i Oslo, i 2010 og 2012. Å vinne på Bislett har verken tidligere verdens-rekordholder Sergej Bubka eller OL-vinner Steve Hooker klart. Mer

description

02.06.2014 - «Den største atleten» kommer til Bislett

Det diskuteres stadig – og meningene er mange – hvem som er den største atleten i sportens verden. Den som kan løpe raskest, den som kan hoppe høyest eller den som kan kaste lengst?

Noen kan imidlertid med rette hevde at de gjør alt dette på høyeste nivå, nemlig tikjemperne. Blant mange store atleter kan vi nevne Jim Thorpe og Bob Mathias, og i den senere tid Dan O’Brien og Daley Thompson. Mer

description

02.06.2014 - 200 m kvinner – det handler om å markere seg

På kvinnenes 200 meter på ExxonMobil Bislett Games 11. juni handler det om å markere seg.

Mer

description

23.05.2014 - Stolte spydkasttradisjoner på Bislett

Norge har stolte tradisjoner å vise til når det gjelder spydkast, og ikke minst på Bislett stadion har det blitt kastet langt. Også i årets utgave av ExxonMobil Bislett Games stiller hele verdenseliten i herrenes spydkonkurranse, og vi kommer ganske sikker til å få se lange kast under Diamond League-stevnet onsdag 11.

juni. Mer

Omega
175
03
04
Tittelsponsor